• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De Zwanestraat verrast haar publiek graag op 25 september met diverse pop-up modeshows. Deze feestelijke modeparade neemt de klant mee in de nieuwste modetrends en unieke stijlen die de winkels in de Zwanestraat te bieden hebben. Niet te missen, maar altijd uit een onverwachte hoek, inspireren zij elke bezoeker.

Daarnaast is er ook van alles te beleven in diverse winkels in de 'Zwane'.

Diezijner heeft als thema 'De duurzame garderobe', waarbij zij on- en offline adviezen geeft om je kleding zo veelzijdig mogelijk te dragen. Ze helpen je om een nieuwe outfit te maken met een kledingstuk uit je kast en om met een minimum aan outfits het maximale te bereiken. 'Buy less, but better'. Ook kun je jouw oude jeans (minimaal 96% katoen) inleveren om € 10,- korting te krijgen op een nieuwe Mudjeans, het circulaire jeansmerk van Nederlandse bodem.

Natuurlijk heeft iedereen wel eens een miskoop, of iets wat je niet meer draagt ( te klein, te groot, etc). Tijdens het 050&Mode event staat het 'Leuke ruilrekje' in de winkel. Daar kun jij je kledingstuk, waar een ander nog heel blij van wordt, achterlaten om deze om te ruilen voor een kledingstuk dat je weer volop kunt dragen. Zie je niet direct iets leuks op het ruilrekje, dan krijg je een ruiltegoedje om tot 31 oktober, regelmatig even binnen te komen om te zien of er al iets leuks hangt. Alle kleding die op dat rekje hangt, wordt automatisch eigendom van Diezijner. En natuurlijk is er voor elke kopende klant een leuke verrassing.