• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg


WAT IS DIT VOOR VERKIEZING?

Net als in de voorgaande jaren gaat Grace namens 050&Mode op zoek naar de Best Geklede Groninger. Zij zal op verschillende momenten in de komende weken in de binnenstad te vinden zijn met haar camera. Uiteindelijk zal de jury, bestaande uit Paul Vetter (SchoenenZaken) en Elma van Keulen (Influencer) een winnaar kiezen die een fashion cheque ontvangt ter waarde van € 500,-.

HOE WORDEN BEZOEKERS GESELECTEERD?

Grace is inmiddels ervaren in het spotten van mannen en vrouwen die er qua kleding net even uitspringen. Omdat een jury uiteindelijk de winnaar bepaalt, probeert Grace allerlei stijlen op haar plaat vast te leggen. Dat zijn personen die extra aandacht hebben gegeven aan hun kleding en looks en bewuste keuzes hebben gemaakt. Dit kan een opvallende print zijn, een mooie combinatie, bijzondere kleurcombinaties en meer. Potentiele winnaars zien er verzorgd uit en het plaatje klopt.

WAAR EN WANNEER IS DE BEKENDMAKING?

De winnaar van de verkiezing Best Geklede Groninger wordt op 7 oktober bekendgemaakt om 17.00 uur. Dit gebeurt in de Martinikerk tijdens Kleer'nZooi.