• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ren jij weleens op zaterdag door de winkelstraat om nog hals over kop een leuke outfit voor ‘s avonds te scoren ? Dit overkomt je niet op zaterdag 7 oktober, want dan is er 050&Mode en maak je lekker je keuze uit mode en lifestyle die past bij jouw ideeën. Veel modewinkels laten die dag zien wat zij doen om jou aan een goedgekleed najaar te helpen! Ze heten jou op een extra gastvrije manier welkom en organiseren leuke activiteiten. Nieuwsgierig naar wat de winkels voor je in petto hebben? Houd dan zaterdag 7oktober vrij in je agenda en kom shoppen.

Totstandkoming

050&Mode is een initiatief van de Groningen City Club (GCC) en komt tot stand met financiële steun van Het Fonds en de gemeente Groningen. In 2023 wordt nauw samengewerkt met Sustainable Moments Festival en Dutch Sustainable Fashion Week

De Vereniging Groningen City Club (GCC) is van en voor ondernemers in de Groninger (Binnen)stad en kent circa 550 leden uit vrijwel alle branches. De GCC zet zich in voor het ontwikkelen en behouden van een aantrekkelijke (binnen)stad voor bezoekers uit Stad, Ommeland, Nederland en Buitenland ten behoeve van de Groninger (Binnen)stad ondernemers. De GCC voert overleg met de Gemeente Groningen en Marketing Groningen, organiseert evenementen, ontwikkelt initiatieven voor een goede bereikbaarheid van de (binnen)stad en vermarkt de Groninger Binnenstad.