• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Modeshow in de Zwanestraat
 

Sinds begin vorig jaar mogen de Zwanestraat & Kromme Elleboog zich 'De Leukste Winkelstraat van Nederland' noemen. Volkomen terecht want dit fantastische winkelgebied onderscheidt zich door een zeer gevarieerd horeca- en winkelaanbod. Veelal etablissementen van enthousiaste ondernemers die service en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben, hun eigen koers varen en niet gaan voor eenheidsworst.

Tijdens 050&Mode viert 'De Leukste Winkelstraat van Nederland' een groots (mode) feestje. Zij organiseren ook een modeshow, waarin winkeliers uit de Zwanestraat samen hun collecties laten zien. Deze eigen modeshows zijn om 13.00 uur, 14.30 uur, 16.00 uur en 17.30 uur. De trends, kleuren en stijlen voor dit seizoen zullen worden gepresenteerd op een catwalk ter hoogte van Mesa Cosa. Verder zijn er deze dag leuke activiteiten in diverse winkels. De Zwanestraat & Kromme Elleboog hebben een vol en verrassend programma en de winkels zijn er tot ? uur open!

Winkels die meedoen aan de modeshows:  Newlands, Kosadome, Catwalk, Oui, In Petto, Diezijner, Scholma lingerie, Part of Art/Arti Shock, Palazzo en Woonzooi.

Meer informatie vind je op onze Facebookpagina.

Daarnaast vind ook in de Zwanestraat een model scouting event plaats. Dit wordt georganiseerd door Team Beautyfabriek by studio Style in samenwerking met OUI en Miss Beauty verkiezing wordt georganiseerd vanaf 15.00 uur. Het programma omvat onder meer een mini mode show van Oui, een make up sessie vanuit Beautyfabriek by studio style, een fotograaf en videospecialist, hapjes en drankjes en muziek.