• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een evenement kan niet zonder partners. Wij zijn er in geslaagd ook deze editie samen met professionele partijen en sponsors te organiseren! Zonder hen zouden wij - en de modellen - ons naakt voelen..


Sponsors

Ondernemersfonds Groningen


Partners


SD Event Production
Stephan produceert en organiseert zakelijke en publieke evenementen voor verschillende opdrachtgevers en is daarbij eindverantwoordelijke voor de realisatie van het evenement. SD is de conciërge, de hovenier, de techneut, kabeldrager, hekkensjouwer en de schoonmaker. En nog creatief ook!

Alfa-college
Leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Laat je verrassen door de spetterende bijdrage van de studenten Mode aan 050&Mode!


Studio Plakband
Creativiteit is niet te plannen. Toch komt het altijd goed met deze sympathieke scheppers van beeld en oneliners. Een onmisbare factor voor de uitstraling van 050&Mode!

Mediahuis Noord
De grootste uitgever van het Noorden is vele jaren een trouwe partner van de GCC. De specialisten op het gebied van vormgeving leveren keer op keer, vaak onder druk, fantastische prestaties.

 

Scholma Print&Media
Een magazine drukken (en verspreiden) is in goede handen bij een van de oudste drukkerijen van de provincie. Flexibel waar het kan en altijd volgens afspraak.