• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een evenement kan niet zonder partners. Wij zijn er in geslaagd ook deze editie samen met professionele partijen en sponsors te organiseren! Zonder hen zouden wij - en de modellen - ons naakt voelen..


Sponsors

Het Fonds
Gemeente Groningen


Partners


SD Event Production
Stephan produceert en organiseert zakelijke en publieke evenementen voor verschillende opdrachtgevers en is daarbij eindverantwoordelijke voor de realisatie van het evenement. SD is de conciërge, de hovenier, de techneut, kabeldrager, hekkensjouwer en de schoonmaker. En nog creatief ook!

Alfa-college
Leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Laat je verrassen door de spetterende bijdrage van de studenten Mode aan 050&Mode!

Noorderpoort College
Met aandacht voor iedereen door een grote school ‘klein’ te houden. Succes wordt gedeeld met iedereen. Ook hen vind je terug op de catwalk en met een stijlpunt.

Studio Plakband
Creativiteit is niet te plannen. Toch komt het altijd goed met deze sympathieke scheppers van beeld en oneliners. Een onmisbare factor voor de uitstraling van 050&Mode!

Sustainable Moments
Passionele inzet voor een betere wereld. Voor nu en voor later. Dit jaar onze partner om duurzaamheid om alle fronten, dus ook in fashion & lifestyle, extra aandacht te geven.