• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een evenement kan niet zonder partners. Wij zijn er in geslaagd ook deze editie samen met professionele partijen en sponsors te organiseren! Zonder hen zouden wij - en de modellen - ons naakt voelen..


Sponsors

Het Fonds
Gemeente Groningen


Partners


TeleMissie
Met een brok aan ervaring in B2B telemarketing is Bettie onmisbaar bij het werven van deelnemers en het tot stand brengen van het magazine.

SD Event Production
Stephan produceert en organiseert zakelijke en publieke evenementen voor verschillende opdrachtgevers en is daarbij eindverantwoordelijke voor de realisatie van het evenement. SD is de conciërge, de hovenier, de techneut, kabeldrager, hekkensjouwer en de schoonmaker. En nog creatief ook!

Noor De Boer
Wederom zorgt Noor voor de sprankeling op de catwalk. Professioneel, betrokken en multifunctioneel. Niet alleen zorgt ze voor de modellen, maar ze is ook in staat mode events van de eerste tot de laatste minuut te regelen!

Persbureau Tammeling
Naast dagelijkse nieuwsvoorziening voor de G.I.C. en de diepe wortels in het Groningse bedrijfsleven zijn Hans, Marieke, Jelte en Mathijs weer superbetrokken bij de inhoud van het magazine!

Alfa College
Leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Laat je verrassen door hun spetterende bijdrage aan 050&Mode 2018!

Noorderpoort College
Met aandacht voor iedereen door een grote school ‘klein’ te houden. Succes wordt gedeeld met iedereen. Ook hen vind je terug op de catwalk en met een stijlpunt.

Noord Nederlands Toneel

Studio Plakband
Creativiteit is niet te plannen. Toch komt het altijd goed met deze sympathieke scheppers van beeld en oneliners. Een onmisbare factor voor de uitstraling van 050&Mode!

NDC mediagroep
De grootste mediapartner van Noord Nederland. Doet waar ze goed in zijn, het combineren van verhalen en beeld tot een prachtig product. Zowel on- als offline!

Blogger Closet Sale groep
050&mode kan natuurlijk niet zonder kleding. En trends. Deze trendsettende groep is altijd in voor een leuk event. En nooit te beroerd om een mening te hebben over wat we wel en niet moeten dragen..

Avant Garde Collective
Gewoon gebleven ondanks het enorme succes van de afgelopen jaren. Maar wat is gewoon als je zo kunt blijven presteren en zo gedreven bent als deze groep dansers waar genen zijn vervangen door danspassen?

Rock&Roll

Salsa Juan Carlos
Sympathiek, temperamentvol, flexibel en ritmisch. Wat kun je nog meer zeggen van de Groningse koning van de salsa? Voor ons is hij samen met de Buena Vista Social Club het belangrijkste exportproduct van Cuba!

Elite Model Look
Voor het eerst op 050&Mode wat natuurlijk een prachtige gelegenheid is om te scouten! Welke Groningse modellen zien we straks terug op de nternationale podia?