• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Mary Jane Schoenenboetiek

Ontwerp jouw eigen schoen en maak kans om deze te winnen!
Laat jouw fantasie de vrije loop en ontwerp jouw schoen op basis van drie geselecteerde modellen. Ga los in kleurencombinaties en materialen en laat de dames van Mary Jane zien wat jouw droomschoen is. Zij kiezen uit alle ontwerpen een ontwerp die ze echt gaan realiseren en...die krijg jij cadeau! Hoe gaaf is dat!! 

Diezijner 

Vraag jij je ook wel eens af hoe duurzame ecologische kleding wordt gemaakt? Diezijner gaat je er alles over vertellen. Diezijner heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Producten met aandacht voor mens en milieu. Zijn we niet allemaal een beetje verantwoordelijk voor de ecologische footprint? 

Musjes

Met twee vestigingen - een in Groningen en een in Doetinchem biedt Musjes een grote collectie van kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische draagsystemen, wasbare luiers en natuurlijke verzoringsproducten. Alles met een goed verhaal, eerlijke handel en passend bij de natuurlijke ontwikkeling van kinderen.
Kleding moet aansluiten bij de belevingswereld van degene die het draagt. Daarom kiest Musjes duurzame kleding uit met vrolijke kleuren en aansprekende printjes. Daarnaast moet de kleding lekker zitten zodat kinderen niet geremd worden in hun bewegingsvrijheid. Spelend de wereld ontdekken!

Het Alfa-college


Het Alfa College heeft dit jaar ook weer een eigen stand, geinitieerd vanuit hun modeopleiding. Zij vertonen hier een prachtige film die goed weerspiegeld wat voor een hoogwaardige kwaliteit opleiding de Alfa College biedt op het vlak van fashion. Dit zijn de ontwerpers van morgen! 

Aansluiting arbeidsmarkt

Groningen heeft veel te bieden op het gebied van fashion! Het Alfa-college speelt hierop in. Voor een nog betere aansluiting op de regionale arbeidsmarkt en de ontwikkeling in de modebranche heeft de school voor middelbaar beroepsonderwijs de opleiding Specialist mode/maatkleding verbreed met Junior Stylist. Eerstejaarsstudenten krijgen een gezamenlijk basisjaar waarin ze kennismaken met beide opleidingen. Specialist mode/maatkleding richt zich op het ambacht van de naaitechnieken en Junior Stylist richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van kledingcollecties.