• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een droom die werkelijkheid wordt

Neem deel aan de Elite Model Look Nederland 2018 casting en maak kans op een plek in de finale van de meest prestigieuze internationale modellencompetitie en een wereldwijd contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-
Doe mee en stap in de voetsporen van topmodellen als Yfke Sturm, Lara Stone en Cindy Crawford. Zij zijn allemaal ontdekt tijdens de grootste, internationale modellenzoektocht ter wereld: Elite Model Look.

De Elite Model Look casting in Groningen vindt plaats op:
22 september van 13.00 – 15.00 Grote Markt, Groningen.

Deelname
Om mee te doen aan Elite Model Look moet je tussen de 14 en 22 jaar zijn.
Daarnaast geldt voor meiden een minimale lengte van 1.72m en voor jongens een minimale lengte van 1.83m.

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl.

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:
Facebook: www.facebook.com/EliteModelLookNederland
Twitter: https://twitter.com/emlnederland
Instagram: https://www.instagram.com/elitemodellooknetherlands
YouTube: www.youtube.com/EliteNederland

Over Elite Model Look
Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om toe te treden tot de modellenwereld.

Over Elite World
Elite, opgericht in 1972, is het grootste modellenbureau ter wereld. Elite vertegenwoordigt meer dan 2.000 modellen in vijf continenten. Elite is een merk met activiteiten in drie verschillende bedrijfstakken waaronder high-level modellenmanagement, Elite Model Look en Elite world-class licensing. Topmodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen en vele andere gevestigde namen begonnen hun carrière bij Elite.